• Főmenü
• Anime ismertetők, részek
• Cserék

• Elite •
Ha megfelelőnek tartod a honlapod, akkor jelentkezz az Üzenőfalon!

5/12/Hamarosan saját elite képeket
csinálok, addig kérlek érjétek be
ezzel a sütikés csomaggal! ^^""/

Saját ikonom:
(méretezhető)

Hamarosan...

• Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai (AnoHana)

Ismertető
Műfaj: dráma, természetfeletti, romantikus, komédia, szellemek
Bizonyára sokan gondoltak rá gyerekkorukban, hogy milyen jó is lenne, ha lehetne egy képzeletbeli barátjuk. Egy barát, akit csakis ő lát, senki más, akivel akármikor játszhat vagy megoszthat mindenféle apró kis titkot.
Nos, főhősünknek, Jinta Yadomi-nak ez a kivételes dolog megadatott. Méghozzá nem is akárhogyan, ugyanis az egyik gyermekkori barátja szelleme tért vissza hozzá. ŐMenma, egy rendkívül aranyos és harsány lány, aki még kiskorában elvesztette az életét egy balesetben. Ezzel a balesettel teljesen megváltozott minden. Jinta magába zárkózott, és mostanra már odáig jutott, hogy még iskolába sem hajlandó járni. Pluszban még Menma visszatérése is zavarja valamilyen szinten. Néha már úgy érzi, hogy teljesen megőrült és nem csak ő hiszi ezt, hanem a környezete is. Ugyanis mások nem láthatják Menmát, csakis ő, ezért akarva akaratlanul is néha úgy tűnik, mintha magában beszélne. Ez előtt a szerencsétlenség előtt Jinta teljesen más volt, boldog és életvidám. Azonban legjobban mégis 5 barátjával érezte magát, akik közé Menma is tartozott. Szinte mindent együtt csináltak így hatan, még egy közös búvóhelyük is volt, ahová mindig visszavonultak játszani. De mégis megtörtént az, aminek soha sem szabadott volna, Menma életét vesztette egy szerencsétlen kis balesetben... ezzel teljesen véget ért a többiek számára a boldog és felhőtlen gyermekkor, és a barátságok is teljesen megszűntek, sőt, szinte már inkább az utálat váltotta fel az eddig felhőtlen érzéseket. Azonban a fő kérdés az, hogy vajon Menma miért tért vissza? Mint kiderül, egy kívánság miatt, ami elég rejtélyes, ugyanis még ő maga sem tudja, hogy mi lehetett ez a fontos kívánság. Egyedül csak azt tudja, hogy akkor teljesülhet, ha mind a 6 barát újra együtt van.

bemutató forrása: Animeaddicts.hu

Saját megjegyzés:
Én rengeteget sírtam ezen az animén, valahogy... Nagyon megérintette a lelkemet. Bár amúgy is egy nagyon érzelgős gyerek vagyok, (ezt jó, ha tudjátok rólam) mert tényleg elég sok mindenen sírni tudok. ><" Mindenről eszembejut valami, amiről egy másik dolog, és szépen elagyalok, miközben a sírógörcs kerülget, aztán ezt egy szegény barátnőmön engedem ki, és közben sírok. :'DD Úgyhogy fura kölök vagyok. xdd De a műfaja dráma, úgyhogy azt is számítsuk beleeee, hééé! (próbálom menteni magam, na.xD)


Szereplők

Honma Meiko (Menma)
Jinta Yadomi (Jintan)
Hisakawa Tetsudou (Poppo)
Anjou Naruko (Anaru)
Matsuyuki Atsumu (Yukiatsu)
Tsurumi Chiriko (Tsuruko)